Peter Kocx Woninginrichting

Gesloten op maandag

Toon openingstijden

woninginrichting bedrijven - Peter Kocx Woninginrichting - kaartoverzicht

Peter Kocx Woninginrichting

Bankstellen

In onze showroom bevinden zich ca. 40 bankstellen in diverse uitvoeringen, zowel in stof als in leder en met of zonder functie. Bijna alle modellen zijn in diverse maatvoeringen en stof- / lederkwaliteiten te leveren.

Eethoeken

In onze showroom hebben wij een uitgebreid assortiment (van klassiek tot modern) eethoeken staan. Bijna elke tafel is in diverse maten en kleuren te leveren. Voor armstoeltjes in leder of stof, eetkamerstoelen modern en de wat klassiekere houten modellen kunt u bij ons terecht.

Relax fauteuils

Hierin hebben we een compleet aanbod (ca. 35 stuks) van klassiek tot modern, in stof en in leder. Ook de relaxfauteuils op accu hebben we staan.

Kasten

Ons assortiment kasten bestaat uit zowel moderne als klassiekere programma's die in meerder kleuren te leveren zijn. Ook in de nieuwste trend "lakprogramma's" staan 2 complete sets!

Slaapkamers-matrassen

In onze slapenstudio liggen momenteel ca. 20 testsets, hierdoor kunt u een goede indruk krijgen van het comfort van een matras en bodem. Uiteraard zullen wij u daarbij vakkundig uitleg geven over de samenstelling van matras/bodem en u advies geven bij het maken van uw keuze. Ook hebben wij tal van hoofdkussen op voorraad, die u desgewenst eerst thuis mag testen!

Linnenkasten

Deze hebben we ook van modern tot klassiek, hiervan hebben we diverse voorbeelden op toonzaal staan. Tevens kunnen we nog het e.e.a. toelichten aan de hand van computerprogrammas en catalogi, we kunnen zelfs een linnenkast voor u op maat laten maken! We werken o.a. met gerenomeerde merken als Svedex en Nolte. Uiteraard verzorgen wij ook het inmeten en het plaatsen.

Woningtextiel

In de binnenzonwering zijn ook legio van mogelijkheden in onze textielshop hebben we voorbeelden hangen van o.a. Rolgordijnen, plisses, duettes, verticale lamellen, horizontale lamellen, vouwgordijnen en facette shades. Wij zijn o.a. dealer van Luxaflex, B C en Hansa. Komt u eens langs voor een vrijblijvend advies. Uiteraard wordt de binnenzonwering ter plaatse voor u gemeten en gratis geplaatst!

Zonwering

Ook voor uw zonwering aan de gevel kunt u bij ons terecht, of u nu een rolluik, screen, zonnescherm of markies nodig heeft wij bestelen het voor u op maat!

Laminaat en parket

Indien u een harde vloer zoekt kunnen wij u ook helpen. Wij hebben een groot stalengamma laminaat en lamelparket. Tevens kunnen wij u adviseren over de verschillende vloeren, plinten en ondervloeren. De vloer wordt door ons vakkundig geplaatst.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Peter Kocx Woninginrichting

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Peter Kocx Woninginrichting

  • Showroom aanwezig
  • Installatie / montage
  • Verkoop van meubelen

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.30
maandagGesloten
dinsdag9.30 - 17.30
woensdag9.30 - 17.30
donderdag9.30 - 17.30
vrijdag9.30 - 20.30
zaterdag9.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De woninginrichting-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Peter Kocx Woninginrichting
St. Janstraat 93
4741AN Hoeven

+31 (0)165 502442

Deel deze pagina

Peter+Kocx+Woninginrichting img