Parketspecialist Regio Leiden

Parketspecialist Regio Leiden

Mogen wij ons even voorstellen: wij zijn een parketbedrijf waarbij service en kwaliteit nog hoog in het vaandel staat! Klanten staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week te woord omtrent informatie over vloeren, welke vloer het beste bij de klant past, het onderhoud van vloeren, enz.

Wij hebben geen winkel, maar wij komen bij u thuis, geheel vrijblijvend om u te informeren over de diversiteit aan vloeren aan de hand van monsterborden, zodat u direct kunt bekijken of de vloer past bij de kleur van uw interieur. Daar wij geen showrooms hebben kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren.
Daarnaast kunnen wij ter plekke inmeten en u adviseren welke ondervloer en afwerking het beste en/of praktische is en verlenen tevens goede service als de vloer gelegd is. Hierbij kunt u denken aan praktische tips omtrent het onderhouden van uw vloer, uitstekende onderhoudsmiddelen en -contracten. Voor een klein bedrag per jaar wordt uw vloer in topkwaliteit gehouden!

Tevens kunt u ons benaderen voor het schuren van uw parketvloer, zodat hij weer als nieuw is.

Services

  • Gratis offerte
  • Geen voorrijkosten
  • 24-uurs service

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De woninginrichting-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Parketspecialist Regio Leiden
Meeuwenlaan 7
2162HD Lisse

+31 (0)252 421570

Deel deze pagina

Parketspecialist+Regio+Leiden img