Van Griensven Wooncultuur

Van Griensven Wooncultuur

Van Griensven Wooncultuur is wijd en zijd een ingeburgerd synoniem voor kwaliteit: in vloerbedekking, gordijnen, raamdecoratie en slapen.

Van Griensven Wooncultuur is hét adres voor zowel vloerbedekking (tapijten en gladde vloeren: marmoleum en hout), gordijnen, raamdecoratie en het technische slapen.
Van Griensven Wooncultuur heeft alles in huis om uw woning sfeervol aan te kleden: raamdecoratie van gordijn tot zonwering, vloeren van wollen tapijt tot hout of marmoleum.
Op het gebied van raamdecoratie volgen de trends elkaar snel op. Het gaat daarbij vaak om de finishing touch van het interieur.

Van Griensven Wooncultuur is meer en meer actief op het gebied van projectinrichting. Er wordt zelfs landelijk gewerkt. Deze tak van het bedrijf is de laatste jaren sterk gegroeid en levert steeds grotere opdrachten op. Zo werd in 2003 bijvoorbeeld de Stadsschouwburg in Nijmegen gestoffeerd.

Services

  • Bezorgservice
  • Vrijblijvend advies

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De woninginrichting-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Griensven Wooncultuur
Kerkstraat 58
5341BL Oss

+31 (0)412 652277

Deel deze pagina

Van+Griensven+Wooncultuur img