Fraval WoninginrichtingGeopend tot 18.00

woninginrichting bedrijven - Fraval Woninginrichting - kaartoverzicht

Fraval Woninginrichting

Een huis inrichten doe je niet zomaar even. Zowel vloerbedekking, gordijnen, verlichting als meubilair moeten op elkaar afgestemd worden en bij uw persoonlijke wensen en voorkeur passen. Een deskundig advies en een prettige begeleiding is van grote waarde. Bij Fraval Woninginrichting bent u dan ook aan het juiste adres.
Naast particuliere woninginrichting is ook de stoffering van scholen, kantoren, winkels en bejaardenhuizen bij ons in goede handen.
U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment op het gebied van harde en zachte vloeren, gordijnen, zonwering en bedden. Kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid staan bij ons centraal.
Voor meer informatie en een vrijblijvend advies bent u van harte welkom in onze winkel aan de Rijksweg Zuid 55 in Swalmen.

Wij adviseren u graag bij de stoffering van uw woning. Naast een deskundig advies kunt u van ons ook een uitstekende service verwachten: - Een vrijblijvend en deskundig advies bij u thuis - We komen vrijblijvend uw woning opmeten - Er wordt voor u gratis en geheel vrijblijvend een offerte gemaakt - Zonwering en gordijnen worden op maat voor u gemaakt - De gordijnen en vouwgordijnen worden bij een professioneel atelier vervaardigd - Uw wensen worden door ervaren en deskundige stoffeerders uitgevoerd Kortom: Fraval Woninginrichting staat garant voor kwaliteit en service! Voor eventuele vragen kunt u ons via de e-mail of telefoon bereiken en uiteraard staan wij u graag te woord in de winkel.

Wij adviseren u graag bij de stoffering van uw woning. Wilt u uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in uw huis een nieuwe look geven? Maar ziet u het even niet meer zitten door de ruime keuze aan kleuren, stoffen, vloeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want naast het advies dat wij u in de winkel kunnen geven, is er ook de mogelijkheid dat een van onze interieurontwerpsters bij u thuis komt om u te adviseren.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Fraval Woninginrichting

Openingstijden

Open
Sluit om 18.00
maandag13.00 - 18.00
dinsdag9.30 - 18.00
woensdag9.30 - 18.00
donderdag9.30 - 18.00
vrijdag9.30 - 18.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De woninginrichting-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Fraval Woninginrichting
Rijksweg Zuid 55
6071HV Swalmen

+31 (0)475 501190

Links

Website

Deel deze pagina

Fraval+Woninginrichting img